Guvernul Republicii Moldova

Agenția Relații Interetnice

A A A

Astăzi plantăm un pom ca mâine să avem o umbră

Agenția Relații Interetnice, liderii și membrii organizațiilor etnoculturale, împreună cu Primăria mun. Chișinău și Oficiul Avocatul Poporului au participat  sămbătă la acțiunea de înverzire a parcului Dendrariu, sectorul Buiucani.  Astfel, pe una din aleile parcului au fost plantați 49 de arbori care semnifică cele 49 de orașe ale lumii, în care există câte o stradă ce poartă numele de Chișinău.

 

Totodată, în contextul Zilei Internaționale a Toleranței marcată anual la data de 16 noiembrie, și pentru a îndemna omenirea la înțelegere, deschidere și respect reciproc, pe alee a fost sădit și copacul Toleranței.

 

Evenimentul s-a desfășurat la inițiativa Primăriei mun. Chișinău pentru a contribui la un mediu înconjurător mai sănătos și la îmbunătăţirea stării ecologice a orașului.

 

Deși trăim vremuri mai complicate provocate de pandemie, membrii organizațiilor etnoculturale au fost receptivi la frumoasa inițiativă și încurajează pe fiecare să participe la acțiunile de înverzire a plaiului, astfel protejând astăzi mediului înconjurător și pentru generațiile viitoare.

Agenda

Nu există încă articole.

Subscribe to Agenda