Guvernul Republicii Moldova

Agenția Relații Interetnice

A A A

”Culorile Artei” la Casa Naționalităților

Dialogul intercultural, promovarea culturii, artei, dezvoltarea limbilor vorbite pe teritoriul Republicii Moldova reprezintă unul din cele mai importante instrumente de consolidare a societății.

 

 

Agenția Relații Interetnice susține statutar și este partener pentru organizațiile etnoculturale, care facilitează relațiile interetnice prin organizarea acțiunilor socio-culturale  în incinta Casei Naționalităților, care funcționează în calitate  de centru informațional-cultural al organizațiilor etnoculturale din țara noastră.

 

Anume în contextul promovării diversității culturale și lingvistice, Agenția a susținut A.O. ”Asociația Internațională a Etniilor”, președinte Aliona Duminică și A.O. ”SINTI”, președinte Natalia Duminică, care au organizat la data de 24 martie curent Festivalul-Concurs Internaționale de Arte cu genericul ”Culorile Artei”. La eveniment au participat reprezentați ai comunităților etnice din mun. Chișinău și din raioanele republicii.

 

Este de menționat că evenimentul a fost unul de succes, având un impact prin interacțiunea dintre diferite grupuri etnice și punerea în valoare a unității societății prin diversitate.

Agenda

Nu există încă articole.

Subscribe to Agenda